Billedfremkaldelse dag til dag

I takt med at internettet og køb igennem internettet er blevet større, så er det også nu der bliver stillet langt flere krav. Faktisk er kravene så store, at man for 20 år siden ville mene, at det var umuligt at lave sådanne løsninger på internettet. Det krav der er tale om, er kravet om dag til dag leveringer.

Dag til dag leveringer gør alle kunder tilfredse, for en af de største ulemper ved internethandel er leveringstiden – for hvis vi står og skal bruge noget nu, så skal vi altså bruge det nu, og vi gider ikke vente nogle dage – og vi vil slet ikke vente en uge!

Men det er altså helt fint for os forbrugere, hvis vi skal vente til næste dag – for næste dag er jo lige rundt om hjørnet. Med hensyn til billedfremkaldelse, er dag til dag leveringer et stort fremskridt – for alle kan vel huske de uger man ventede på de gamle kamerafilm, som skulle fremkaldes til fysiske billeder.

Få dine digitale billeder næste dag!

Når du skal få fremkaldt dine digitale billeder, så er der selvfølgelig en hel masse forholdsregler der skal overholdes først. Først og fremmest skal formaterne og opløsningerne stemme overens med det, som billedfremkaldelsesforhandleren specifikt kræver.

Dernæst skal du helst få indsendt dine billeder før et bestemt tidspunkt, for ligesom mange webshops har billedfremkaldelsesforhandlere også en deadline – eksempelvis før klokken 17. Tidspunkterne varierer fra forhandler til forhandler, men en ting er sikkert, og det er at hvis du når at indsende dine digitale billeder inden deadline, så skal du nok få dem med posten i morgen. Det er dag til dag levering på de helt rigtige præmisser.

Hvad skal du forvente ved levering?

Hvis du bestiller utrolig mange flotte ting, skal du også have et realistisk billede af hvad leveringstiden bliver. For oftest er det kun de simpleste produkter som bliver leveret på dag til dag basis, mens du som tommelfingerregel nok skal vente 4-5 dage på at få leveret produkter med billeder på, fotobøger og andre fantastiske billedformater.

Eksempelvis leverer Pixum mellem 2-4 hverdage, når produktet er færdigt. Nogle produkter tager længere tid at producere end andre, så derfor skal du væbne dig med tålmodighed, hvis ikke billedfremkaldelsesforhandleren leverer på dag til dag basis – for resultatet er helt klart det værd, at vente på.