Billedfremkaldelse i supermarkeder

I de gode gamle dage, hvor man tog billeder med et kamera der var baseret på kamerafilm, kunne det langt de fleste gange betale sig at besøge et supermarked, for at få fremkaldt billederne. Billederne kunne selvfølgelig også blive fremkaldt hos forskellige fotobutikker, men supermarkederne markedsførte sig rigtig godt på netop billedfremkaldelsesområdet.

Men nu benyttes online billedfremkaldelse i større og grad, og det sætter supermarkederne i en svær situation – det er nemlig digitaliserede billeder der står for langt de fleste billedfremkaldelser den dag i dag. Hvordan gør man så, hvis man vil have fremkaldt sine billeder i et supermarked?

Du kan gøre det igennem deres fotobokse eller faktisk kan du også gøre det online, hos nogle af supermarkederne.

Sådan fremkalder du dine billeder i en butik

Her kommer der en liste over hvordan de forskellige supermarkeder agerer på billedfremkaldelsesbranchen, så du kan se hvordan du får fremkaldt dine billeder i et supermarked.

Føtex billedfremkaldelse
Føtex tager stadig imod gamle film til kameraer i deres butikker, men de har nu også lavet en stor og omfattende fotoservice. Du kan tilgå deres fotoservice online, og dermed få fremkaldt dine digitale billeder som du har lyst – de giver adgang til at du kan få fremkaldt dine billeder som en fotobog, normale billeder eller på forskellige produkter.

Bilka billedfremkaldelse
En af de store mastodonter indenfor billedfremkaldelse i butikker var Bilka, og de har gjort meget ud af at beholde den position. Udover at have fotostandere i deres butikker, har de også dedikeret lavet en hel hjemmeside til deres fotoservice. Her kan du få fremkaldt dine digitale billeder på mange forskellige måder.

Superbest billedfremkaldelse
Superbest tager stadig imod gamle kamerafilm, hvis du spørger pænt oppe i informationsskranken. Det betyder dog ikke, at de ikke er med i den digitale fotobranche – for det er de i den grad. De har nemlig både en fotostander i butikken, men de har også en online hjemmeside, hvor du kan få fremkaldt dine digitale billeder på rigtige mange forskellige faconer.

Kvickly billedfremkaldelse
Kvickly er en del af Coop (Coop Danmark A/S) og det er fra ledelsen besluttet, at Kvicklys fotoservice skal ske igennem det der hedder Coop Foto. Coop Foto er en fotoservice, der forbinder både Kvickly, SuperBrugsen, Irma og Fakta. Her kan du få fremkaldt dine digitale billeder, og du kan samtidig også få din helt egen fotobog.

De førnævnte supermarkeder er de største indenfor billedfremkaldelse, hvis vi tager udgangspunkt i supermarkeder. Disse kan benyttes som alternativer, men det skal nævnes at prisen ofte er noget højere end andre, der har specialiseret sig på en dedikeret måde til billedfremkaldelsesbranchen.