Fotogaver – find den sjoveste fotogave

Fotogaver er nogle af de bedste og sjoveste gaver der findes – De er personlige, de har lang levetid, og de overrasker. At få en fantastisk billede af sin hund, barnebarn, bedstemor kan være en virkelig dejlig gave, den kan være både overraskende og sjov. Her kommer vores bud på de 5 fedeste slags fotogaver vi pt. kan finde på nettet:

Nummer 5 – Panorama fotokrus


Et panorama fotokrus fra Pixum er både en overraskende og sjov gave. Hvem ønsker ikke et personligt billede på deres kaffekop? Så må konstant kan se sin elskede hund, bedstemor eller lign.

Nummer 4 – Foto på sparebøsse

Måske et billede af onkel Niels med en løftet pegefinger? Som signalerer at man skal spare op? En sparebøsse med foto kan være en rigtig sjov og overraskende gaveide.

Nummer 3 – Dit helt eget vendespil

En virkelig sjov ide for hele familien – få lavet dit helt eget personlige vendespil med 25 af dine bedste billeder. Et vendespil er både sjov og lærerigt, da hjernen arbejder på fuld knald.

Nummer 2 – Børnerygsæk

Er dit barn altid i tvivl om hvilke taske der er hans eller hendes? Så er hjælpen her! Du kan få fremstillet en børnerygsæk med tryk – det kan være af barnet selv, eller måske hans eller hendes ynglings person, tegneserie, fodboldhold, osv?

Nummer 1 – T-shirt med tryk

En klasikker – En t-shirt med tryk. Det er måske ikke den mest overraskende og unikke gave længere, da t-shirt med tryk har eksisteret i mange år, men det er en rigtig sjov og dejlig gave for den rette modtager.

Alle gaverne kan købes hos Pixum.