Fotoservice


[myrpcomparison]

Online fotoservice er kommet på mode, folk gider ikke længere kører ned og afleverer deres billeder i den lokale butik, og så hente dem et par dage senere. Nu kan du finde fotoservice på nettet, og få leveret dine billeder direkte til døren. Det er faktisk meget nemt at bruge en online fotoservice, da deres systemer er lavet således at de fleste kan finde ud af dem. Man uploader sine billeder til butikkens server, og betaler med sit Dankort/Visakort, og så kommer billederne med posten nogle dage senere.

Den største fordel ved at bruge fotoservice over nettet, er at det er virkelig billigt – ofte får du smidt en del gratis billeder med i købet, samtidig med at prisen i forvejen er noget lavere end i almindelige butikker. Kvaliteten er lige så god som hos den lokale fotomand, men valgmulighederne er noget større – Du kan få produceret store plakater med dine egne motiver, lavet sjove lærredsbilleder eller få dit ynglingsbillede på et krus. Når du bruger de online fotoservices, så skal du se servicen som en kæmpe fotobutik – dagligt får de forskellige servicer enormt mange ordre, så derfor kan de lave deres priser så billige, og have et virkelig stort udvalg.

Listen over butikker er lavet af vores egne brugere – når man anmelder en butik, så kommer anmeldelsen direkte med ind i vores oversigt, så du kan se hvilke fotoservices som er mest stabile og bedst. Har du egne erfaringer med nogle af butikkerne, så tryk på deres navn, så kan du skrive din helt egen anmeldelse og give stjerner.

Held og lykke med at finde den rette fotoservices 🙂