Fremkaldelse af billeder i en digital tidsalder

Vi er sandelig i en digital tidsalder, og derfor er der mange der begynder at stille spørgsmålstegn ved nogle af de ting de gør – for de spørger dem selv, om hvorvidt deres vaner passer ind i en digital tidsalder. En af de ting der diskuteres meget er selvfølgelig billedfremkaldelse. For er der overhovedet plads til fremkaldelse af billeder i en verden, hvor alt bliver digitaliseret – vi tager vores billeder med digitale udstyr, og ser dem på computeren, mobilen og endda på tablets.

Dette er jo selvfølgelig et smagsspørgsmål, for det er forskelligt fra person til person, men der er altså alligevel noget over det med billedfremkaldelse, som kan generaliseres. For i takt med at den digitale tidsalder er kommet over os, så er billedfremkaldelse blevet til noget symbolsk.

Symbolsk værdi på billedfremkaldelse

Nu hvor vi har så mange muligheder for at tage billeder, så tager vi på livet løs. Og som mange af os allerede ved, så falder nytteværdien hver gang vi tager et billede – lidt ligesom hvis vi fik en helt ny smartphone, så er nytteværdien stor – men hvad hvis vi fik 10 af den samme smartphone, så ville vi nemlig være lidt ligeglade med dem. Det samme gælder for billeder, og det er jo utrolig ærgerligt når vi tager billeder for at have minder – men tager vi alt for mange af dem, så kan minderne blive gemt væk, for vi gider jo ikke rigtigt at tage dem frem når der er så mange billeder.

Derfor kan billedfremkaldelse komme ind og redde dine minder. For ved at udvælge netop de billeder som du og din familie synes er bedst, kan du ophøje disse billeder til en speciel status – og det er netop denne position billedfremkaldelse har i en digital tidsalder.

Skal jeg så fremkalde mine bedste billeder?

Bestemt! Dine bedste billeder skal da have fornøjelsen af at blive til fysiske produkter, som du og din familie kan se igen og igen. Det er også rigtig sjovt og mere hyggeligt at hive fysiske billeder frem, i stedet for at tænde computeren og vise familiebilleder, der er mindeværdige.

Få derfor lavet en liste over dine bedste billeder, og send dem til billedfremkaldelse – det er både nemmere nu om dage end det var førhen, og prisen er også tilstrækkelig lav, så du kan få fremkaldt rigtig mange af dine billeder uden at det koster en formue.