Lærredsbilleder

Mange mennesker drømmer om et stort foto på lærred – Det ser fantastisk ud i stuen, på kontoret osv. Der er mange muligheder for at lave lærredsbilleder ud fra dine egne billeder, og det er dette en guide til. Det er både billigere og nemmere end du tror – faktisk kan du komme i gang for få hundrede kroner. Og det tager ganske få minutter at oprette et flot lærredsbillede.

Hvem skal jeg vælge?
Der findes en del selskaber som fremstiller lærredsbilleder – Så det kan være svært at finde det rette selskab i junglen af selskaber. Vi har i denne guide udvalgt 3 enerkendte steder at få lavet lærredsbilleder. Selskaberne er SUMOpix, Pixum, og PhotoBox. Fælles for alle 3 er at de har godt feedback fra deres brugere, blandt andet på Trustpilot. Eftersom et lærredsbillede jo koster lidt penge, så er det ærgeligt at bestille fra et sted hvor resultatet kan blive en skuffelse.

SUMOpix

SUMOpix er en dansk virksomhed som specialiserer sig i især lærredstryk – Desuden har de andre muligheder som f.eks. fotobøger, plakater, kalender og luftfotoer. SUMOpix har en fantastisk kundetilfredshed i følge Trustpilot, og de har nogle konkurrencedygtige priser. Du får fri fragt ved køb over 500 kroner, og fuld returret. Desuden har de over 100 størrelser lærreder og prisgaranti. Et andet stort plus er at deres hjemmeside er utrolig nem at bruge – det tager ganske kort tid at opsætte et tryk på lærred.

Besøg SUMOpix

Pixum

Pixum er Pixum har et stort udvalg af muligheder inden for lærredstryk – både den traditionelle slags, men også tryk bag Akrylplader, Galleritryk, Skumpladetryk og Aludibonds. Så hvis du leder efter lidt mere alternative løsninger, så har Pixum et kæmpe udvalg. Deres hjemmeside er nem at bruge og deres priser er bestemt konkurrencedygtige.

Besøg Pixum

Photobox

Hos PhotoBox kan du lave tryk på lærred i 3 formater og 8 størrelser – Deres priser er gode og også her er hjemmesiden nem at bruge. Hvis du leder efter de lidt mere specielle løsninger, så kan du blandt andet få tryk på en Aluminiumtable, Plexiglastavle og en Forex tavle.

Besøg PhotoBox