Lav et flot lærredsbillede hos Pixum

I denne guide vil jeg vise hvordan jeg har fået fremstillet et flot lærredsbillede hos Pixum – Det er ganske simpelt og resultatet er fantastisk. Mit billede skal hænge på mit kontor, men et lærredsbillede kan også være den perfekte gaveidé.

Følg dette link for at få 80 kroner i rabat på et lærred

Idéen
Hvis du skal have det bedste resultatet med et lærredsbillede, så er det en det en god plan at have en idé om hvad det egentlig er man kan vil fremstille. Altså er det til dig selv, så må du have et ynglings billede som bare skal op og hænge, eller er det en gave, så skal billedet jo også passer til modtageren.

Det billede jeg gerne ville fremstille er et af mine ynglings billeder fra en af mine rejser – Det er et billede som betyder noget for mig personligt, og det er et billede som ville passe perfekt ind til et Panorama lærredsbillede fra Pixum – i størrelsen 30 x 90 cm:

Fremstillingen
Fremstillingen er lettere end du tror – du skal bare have sat designet op, så klarer Pixum resten. Følg dette link for at få 80 kroner i rabat på et lærred.

Hvis du følger linket, så vil du komme ind til en side som så nogenlunde således ud:

Skriv rabatkoden ned eller kopier den ind i et tekst dokument.

Nu skal du vælge “til oversigten over fotolærrederne”, for at se hvilke formater og typer lærreder der er at vælge mellem.


Tryk på “Lav dit fotolærred” for at komme videre.
Nu får du muligheden for at vælge mellem de forskellige formater, og se hvad de forskellige koster. Til mit billede valgte jeg “Panorama 30x90cm” – Når du har fundet det format som passer dig, så tryk “Videre”.


Nu skal du finde dit billede på computeren – tryk upload og find den mappe hvor dit billede er placeret. Vælg billedet og det vil blive automatisk uploadet til Pixum.

Nu kan du manipulerer billedet på forskellige måder – Du kan flytte det rundt i forhold til rammen, hvis det ikke er placeret rigtigt, og du kan dreje billedet. Desuden kan du zoome, nulstille og dreje billedet 90 grader. Når du syntes billedet er perfekt, så tryk “I indkøbsvognen” – Nu går du til betalingen, her skal du finde din rabatkode frem og kopiere/indtaste den i rabatkupon boksen.

Jeg er rigtig glad for mit endelig resultatet, billedet ser knald godt ud. Farverne er gengivet rigtig fint og leveringen skete hurtigere end Pixum annoncerede.

Følg dette link for at få 80 kroner i rabat på et lærred