Leveringstider på billedfremkaldelse

Tænk på alle de flotte billeder du har taget i løbet af en ferie eller billeder, som du har fået taget i løbet af en periode. De er meget flotte, ikke? Tænk så på hvor flot det vil se ud, hvis du fik dem fremkaldt – eller bedre endnu, hvis du fik dem udgivet i en fotobog. Alt dette ville se utrolig godt ud, for når dine flotte billeder bliver kombineret med fysisk billedfremkaldelse i forskellig art, så kommer det hele op i en højere enhed.

Men der er bare en stor barriere, der er imellem dig og denne utopiske situation – nemlig leveringstiden. Inden du begynder at råbe højt omkring prisen, produktet og mange andre ting, som også kunne være en barriere, så afviser vi det straks – de nævnte ting er ikke en barriere, men mere en mulighed. Den eneste barriere er faktisk leveringstiden, for når alt er klaret, så kommer ventetiden.

Grunden til at leveringstiden er ekstra slem på billedfremkaldelse, skyldes at der er to forskellige leveringstider.

Produktionens leveringstid

Når du indsender dine digitale billeder til fremkaldelse, så skal der en produktion til – alt afhængig af hvilke produkter du har købt, varierer produktionstiden. Eksempelvis er det meget nemt at producere simple billeder, som bare skal fremkaldes ud fra dine indsendte digitale billeder. Det er straks værre, når der skal laves en omfattende fotobog.

Så når det kommer til leveringstider på billedfremkaldelse, så er det altså to forskellige leveringstider vi skal være opmærksomme på – dette er den ene, nemlig leveringstiden på produktionen af de produkter, som du har bestilt og købt.

For kort at nævne det igen, så er det meget forskelligt hvor lang tid det tager at producere noget, for det afhænger af produktet.

Leveringstiden fra forhandler til dig

Den næste leveringstid du skal være klar over, er den leveringstid vi ofte forbinder med levering. Det er nemlig leveringen fra forhandler til dit hjem. Her er der andre faktorer der spiller ind, blandt andet hvilket mærke forhandleren sender med – men langt de fleste forhandlere sender med den helt almindelige leveringstid, hvor faktoren er hos dem der leverer posten.

Her kommer Post Danmark, GLS og UPS ind i billedet. For jo hurtigere de kan levere, des hurtigere vil du få dine fremkaldte billeder. Denne leveringstid er dog fast, så uanset om du har bestilt en fotobog eller helt almindelige billeder, så er leveringstiden den samme.

Når du er i Danmark, skal du forvente en leveringstid på 2-4 hverdage på selve transporten.

Den samlede leveringstid er derfor leveringstiden på produktionen adderet med leveringstiden på transporten.