Værdien af billeder


Vi lever i en verden hvor vi ser tusindvis af billeder om dagen, og det betyder desværre at mange af os tager det forgivet. Vi tager billeder forgivet, for vi tænker at den situation vi er i, altid vil forblive – men det vil den ikke. Mennesker bliver ældre, og jo ældre vi bliver des længere væk kommer vi fra hinanden – for selv videnskabelige studier viser, at gennemsnitligt har vi over 20 venner når vi går i folkeskole, men når vi er 40 år har vi kun to venner. Det betyder at mange af de ”golden moments” vi har med mange venner, ikke altid forbliver.

Disse kedelige statistikker understreger endnu mere hvor vigtigt det er, at vi får taget en masse billeder, men at vi også får fremkaldt dem til et fysisk produkt. På den måde øges den symbolske værdi på billederne, og vi vil tage den frem om mange år og vise dem til vores børn og måske børnebørn.

Den idylliske historie

Nu er artiklen gået fra at være kedelig og trist til idyllisk og sukkersød – men livet skal helst være lidt sukkersød, for der er jo så meget andet bittert i verden.

Men lad os lige komme tilbage til den idylliske historie, for vi vil så gerne have at du fortæller en historie med dine billeder – det giver nemlig en helt anden fortælleteknik. Så fortæl gerne din historie igennem billeder, og det kan du blandt andet gøre igennem fotobøger – for fotobøger er skabt til fortællinger, og du kan designe dem som du har lyst.

Desuden giver mange forskellige billedfremkaldelsesforhandlere lov til, at du tilføjer tekst i din fotobog – derved kan teksten hjælpe dig med at huske hvad der skete på billedet, hvis hukommelsen begynder at halte. Du kan selvfølgelig finde forhandlere som sælger billige fotobøger, og fremkalder dine digitale billeder hurtigt, nemt og effektivt på denne hjemmeside.

Tilbage til det med at tage billeder

For ikke at glemme værdien af billeder vi har af familie, venner og bekendte så skal du derfor ud og tage en masse billeder i dag. Skæve, sjove, perfekte og ikke mindst portrætbilleder som kan skabe en god historie, der senere kan tilføjes i en fotobog. For med sådanne billeder bliver fotobogen sjovest, og ikke mindst langt mere spændende at læse.

Vi ønsker dig held og lykke med din fotojagt!